Päivittäissiivous » Porrassiivous

Siivoamme satoja asunto-osakeyhtiöitä pääkaupunkiseudulla!

Pidämme taloyhtiöt siisteinä

Taloyhtiöiden puhtaanapitoon kuuluu monenlaisia tilakokonaisuuksia aina saunaosastoista, kattoterasseihin ja uima-allasosastoista, perinteisiin rappukäytäviin. Näiden tilojen puhtaanapito on ehdottoman tärkeää, tilojen käyttömukavuuden säilyttämiseksi.

Käymme tarjousvaiheessa kartoittamassa tilojen siivoustarpeen ja laadimme työohjeet tarkoin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tarjousvaiheen jälkeen perehdytämme työnjohdon ja siivoojamme taloyhtiön tiloihin huolella.

Taloyhtiöiden tilojen siisteyttä seuraamme aktiivisella työnjohdolla sekä säännöllisillä laadunvalvonta kierroksilla – yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Painotamme myös suursiivousten merkitystä, sillä tilojen puhtaana pito vaatii säännöllistä suursiivousta, ikkunoiden pesua sekä ennen kaikkea porraskäytävien peruspesuja ja vahauksia. Kauttamme Tilaatte vaivatta myös Asunto-osakeyhtiöiden peruspesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut sekä kaikenlaiset ja -kokoiset suursiivoukset.

Olipa kyse sitten taloyhtiönne päivittäissiivouksesta tai suuresta valtakunnallisesta kilpailutuksesta, pyydä tarjous meiltä!

Ota yhteyttä »