Yhtiö

Tuotamme laadukkaita siivouspalveluita pääkaupunkiseudun yrityksille!

Yhtiön nuoresta iästä huolimatta olemme kyenneet saavuttamaan valtavaa menestystä, asiakaslähtöisen ja laadukkaan palvelumme johdosta!

Yhtiömme perusperiaate on että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, jotta he ovat motivoituneita pitämään hyvää huolta myös asiakkaistamme.

Kuulumme Luotettava kumppani järjestelmään ja olemme ansainneet vuosittain Kauppalehti Oy:n tutkimus ja analyysiyksikkö, Balance Consultingin menestyjä luokituksen sekä Bisnode Finland Oy:n AAA:n laatuluokituksen vuodesta 2012 lähtien.

Moneksilaisiin lukeutuu noin 55 siivousalan ammattilaista!

Organisaatiomme toimintaa ohjaava yksikkö koostuu tiiviistä 7-hengen työryhmästä joka on tuottanut laadukkaita siivousalan palveluita yhdessä jo noin 30-vuoden ajan.

Annamme kunniasanamme että meidät tavoittaa aina kun siihen on tarve! Kiinnostuitko?

Hae töihin! » Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi sekä vapaamuotoinen viestisi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Moneks-Siivous Oy
Horsmakuja 8 A 2
01300 VANTAA

Y-tunnus: 21733887
Puh: +358407371339

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Moneks-Siivous Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.